Wie is ByHanneke?

De naam zegt het al, het is Hanneke. Een Alkmaarse met Heiloose roots. Creatief, ondernemend, sportief en zorgzaam.

Al méer dan 10 jaar bakt zij fervent taarten, cake, koekjes en ander lekkers en deed dit dan ook met liefde voor allerlei verjaardagen en bruiloften. De droom om van bakken haar werk te maken en hier zelf iets voor op te starten werd met de jaren groter.
Naast het plezier in het bakken van het eerder genoemde, is zij ook haar eigen granola gaan bakken. Dit omdat zij in de winkels maar geen lekkere granola kon vinden, want té zoet of teveel gedoe er in. Dus wilde zij dit zelf ontwikkelen en zoals je al las, ze bakte al jaren, dus die granola moest ook wel lukken.
Mensen om Hanneke heen vroegen regelmatig of zij ook voor hen granola wilde bakken en zo begon ByHanneke officieel in 2018.

De granola van ByHanneke is gemaakt op basis van havermout, noten en zaden, kokosolie en wat honing  voor het zoetje. Naast een basis zijn er ook heerlijke toppings. Smaken verschillen - per persoon, maar ook per periode - dus er zijn verschillende mogelijkheden. Die kun je verder zien op de productpagina.

Ondanks dat zij granola wil maken die verantwoord is en zo weinig mogelijk geraffineerde suikers bevat, wil dit niet zeggen dat zij het belangrijk vind dat ál het lekkers verantwoord is. Een gebakje blijft een gebakje, een bonbon een bonbon. Het gaat uiteindelijk allemaal om de balans.

Haar passie voor patisserie en chocolaterie en de drang naar meer kennis en ervaring groeide. Daarom is zij in 2019 een patisserie opleiding gaan volgen en heeft deze met veel succes afgerond. Zij is gemotiveerd om nieuw, smakelijk gebak en friandises te ontwikkelen, om het assortiment van ByHanneke verder uit te breiden en werkt hier dan ook met veel plezier aan. 

Mensen die haar zien praten over wat zij het liefste doet, zeggen regelmatig dat ze helemaal straalt als het over patisserie en chocolaterie gaat. 

Mensen blij maken met iets uit haar keuken, daar wordt zij echt gelukkig van!

© 2020 - 2021 ByHanneke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel